TĚSNĚNÍ
Vyberte si to správné těsnění pro váš typ vína
Výběr typu vložky závisí na uzavíraném druhu vína a zamýšlené délce a způsobu jeho skladování.
TĚSNĚNÍ
Vyberte si to správné těsnění pro váš typ vína
Výběr typu vložky závisí na uzavíraném druhu vína a zamýšlené délce a způsobu jeho skladování.
Jedna z nejpoužívanějších vložek, SARANEX, je ideální pro uzavření vín, která jsou určena k rychlé spotřebě.
Permeability:
Oxygen 1,48 ± 0,04 [cm3/m2 . 24h . 0,1MPa]
Water vapour 0,429 ± 0,013 [g/m2 . 24h . 0,1MPa]
Maximum pressure: 2 bar
Storage of wine: 3 years
Kombinace materiálů použitých při výrobě vložky SARANTIN poskytuje nejvyšší dosažitelnou úroveň kyslíkové bariéry chránící obsah vína. SARANTIN je tak ideální pro víno, které bude skladováno delší dobu.
Permeability:
Oxygen ~ 0 [cm3/m2 . 24h . 0,1MPa]
Water vapour ~ 0 [g/m2 . 24h . 0,1MPa]
Maximum pressure: 2 bar
Storage of wine: 7 years
Vložka SPARKLING byla vyvinuta speciálně pro šumivá vína s přetlakem v lahvi až 4,1 barů.
Permeability:
Oxygen ~ 0 [cm3/m2 . 24h . 0,1MPa]
Water vapour ~ 0 [g/m2 . 24h . 0,1MPa]
Maximum pressure: 4.1 bar
Storage of wine: 7 years
Nová PVDC free vložka EVOH vykazuje velmi vysoké těsnící vlastnosti a umožňuje tak delší dobu skladování.
Permeability:
Oxygen < 1 [cm3/m2 . 24h . 0,1MPa]
Water vapour 0,32±0,050 [g/m2 . 24h . 0,1MPa]
Maximum pressure: 2 bar
Storage of wine: 7 years
Revoluční novinkou v lahvování vín je zcela inovační PVDC free vložka Active, která díky své akceptorové vrstvě váže a deaktivuje sloučeniny síry (VSC) vznikající v důsledku pronikání kyslíku do lahve, čímž zabraňuje vzniku nežádoucích pachů a zachovává tak lépe čerstvost, chuť a vůni vína.
Permeability:
Oxygen ~ 0 [cm3/m2 . 24h . 0,1MPa]
Water vapour ~ 0 [g/m2 . 24h . 0,1MPa]
Maximum pressure: 2 bar
Storage of wine: 7 years
„Finis coronat opus.“